Kävin tänään lähikirpparilla, joka ei suuren suuri ole. Tarkoitus oli katsella, jos löytäisin jotain vanhoja verhoja tms. tuleviin projekteihin. Ei löytynyt. Löysin kuitenkin neljä ihanaa pitsiliinaa, jotka maksoivat yhteensä 2euroa.

Näistä saa kivoja koristeita esim. kasseihin ja onhan ne uskomattoman söpöjä muutenkin. Näitä kun katselee, niin tekisi mieli opetella virkkausta. On muuten ihan käsittämätöntä, miten halvalla ihmiset myyvät käsitöitä. Näille liinoillekin hintaa tuli 50senttiä kappale.

Ja sitten vihdoinkin sain ne kauan odottamani langat kotiin. Täytyy sanoa, että meni melkein puurot väärään henkeen, kun avasin paketin. Sieltä tulivat nämä.

Olenko siis ihan tarkoituksella tilannut sinistä lankaa?!! Minä, joka en tykkää sinisestä ollenkaan. En yhtään. Tarkistin tilauksen ja ilmeisesti olen ihan itse tilannut. Nyt vaan en muista, että ajattelinko tilatessani, että otan tuota sinistä johonkin tarkoitukseen.. Nyt kun sitä kerää olen päivän katsellut, niin ei se enää niin rumaa ole. Luulin vain tilanneeni pinkkiä ja lilaa..

Ja sain myös bambu-puikot. Kokoa 3,5. Haluaisin kokeilla niitä tosi paljon, mutta nyt ei ole mitään, mitä niillä neuloisi. Ensin pitää saada sukkakin kokonaan valmiiksi.