Sain tällaisen ihanuuden hetki sitten Nipiltä. Kiitos. Ja suuri kiitos kaikille ihanista kommenteista, lämmittänyt mieltä tässä kuumeilun keskellä. Nyt on kuumekin jo laskenut ja huomenna suuntaan jo töihin.

Seitsemän tunnustusta.

1. Innostun lankakaupoissa ja myös nettikaupoissa. Ostaisin lankaa lisää ja lisää, vaikken tietäisi yhtään mitä niistä tekisin. Olen ryhtynyt jo piilottamaan lankoja kotona.

2. Pidän valtavasti muumeista. En niinkään niistä telkkarista tulevista piirretyistä, vaan niistä aidoista ja alkuperäisistä. Muumeissa on sanomaa! Ja, onhan ne söpöjäkin.

3. Neulomisessa minua kiehtoo valvasti se, miten ei tarvitse osata kuin oikea ja nurja silmukka ja niilä saa aikaan vaikka mitä. Sitten kun vielä opettelee kaventamaan ja lisäämään parilla tavalla, niin taivas on rajana siinä, mitä puikoilta tulee. Ja aina on opeteltavaa. Koskaan ei voi olla "valmis" neuloja.

4. Haaveilen omasta talosta.

5. Kasvatan chilejä ja yrttejä. En ollut kiinnostunut näistä, ennenkuin tapasin mieheni. Häneltä sain innostuken ja nyt minä olen se, joka meillä yrtit, chilit ja paprikat kasvattaa.

6. Autoni nimi on Mikko ja se on persoona. Ei pelkkä auto.

7. Joskus katson elokuvia vain sen takia, että saan koko sen ajan neuloa.

Ja seitsemälle tämän jaan. He ovat PikkuPuikko, Annikan blogi, Puikkojen polut, Langat solmussa, Santun silmukat, Ekoliinu ja Sny:ni. (Joka ei tätä kyllä voi vielä poimia kovin julkisesti matkaansa ellei halua paljastua. Ja sitähän me ei haluta. :D )
Teidän kaikkien blogeja on kiva käydä lueskelemassa ja teette ihania juttuja. :)