Sain eilen vihdoin ja viimein Puro-langasta tehdyt lapaset valmiiksi. Olin jo niin ihastunut siihen lankaan, että ostin kaksi kerää lisää eilen ja ajattelin tehdä niistäkin huovutetut lapaset. Voi olla, etten teekään. Tai sitten teen, mutta laitan ihan pienimmälle linkousnopeudelele ja vielä jollekin pikaohjelmalle. Tosin meidän koneessa ei sellaista voi edes valita.

Eli, kuinkas sitten kävikään..

Tässä neulotut lapaset valmiina menossa koneeseen. Neuloin tuolla Novitan ohjeella. Tosin varsiin laitoin lisää pituutta pari senttiä ja tein kaksi ensimmäistä kierrosta nurjaa. Puikot olivat kokoa 8. Sisälle harsin pakastepussit. Siitä tuo punainen ompelulanka.

Ja kun lapaset tulivat koneesta, niin en tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Olivat vähän tuota mukia isommat.

Sitten koitin venyttää ja venyttää. Ja vielä vähän venyttää. Ei voimat riitä venyttää niin paljon, että mahtuisivat edes käteen.

Ja niistä tulee ihan muodottomatkin kun kaikilla voimilla koitan kiskoa. Ei tullut näistä lapasista naisen käteen sopivia, ei sitten millään. Harmittaa niin paljon, kun näistä tuli kivan näköiset, koko vaan aivan liian pieni. Ei minulla ole edes ketään tuttuja, jolla olisi pienen pieni käsi.