Käväisin vähän Prisman lankaosastolla. Piti käydä katsomassa olisiko siellä Huopasta ihanissa väreissä. Tässä kaupungissa ei ole ollut kuin valkoista ja keltaista, eikä niitäkään enää. Huopasta sieltä ei tietenkään löytynyt, ainakaan niissä väreissä, mitä ajattelin. Pitää turvautua nettikauppoihin. Mitkähän olisi hyviä?

Mukaan lähti sitten tällaista.

Tuo Huopanen on oikeasti tummanvihreää. Ei noin tummaa, miltä näyttää. Noista ajattelin kokeilla tehdä huovutettuja sukkia. Laitan niihin lisäksi sitä valkoista, mitä lapasista jäi yli.

Puroa ostin kaksi kerää, kun löytyi oikein lilaa. Mitähän niistä, saa nähdä. Ja sitten kolme kerää ostin Nallen kukkaketoa. Niistä tulee pitkävartiset villasukat. Taisin ostaa vaan vähän liikaa.. Jos jää kerä yli, niin pitänee ostaa lisää vielä toinen. Varastoon.

Tää mun neulomisinnostus on kyllä mennyt nyt vähän yli. Olin ihan hurmiossa kaksikymmenmetrisen lankahyllyn edessä ja tein noita heräteostoksia. Nyt selailen eri nettikauppoja ja mietin, että pitäisikö kokeilla bambupuikkoja. No, ainakin Huopasta tilaan jostain, mistä saan vielä kivoja värejä.