Löysin ihanan huovutettujen tossujen ohjeen Ullasta. Pakkohan ne oli tehdä. Varsinkin kun tuota Huopasta sattuu olemaan kotona kerä jos toinenkin.

Tein ihan ohjeen mukaan, paitsi, että joka osasta tein sentin pari pidemmän. Meidän pesukone huovuttaa niin hyvin, että muuten olisi tullut varmaankin liian pienet. Ja ohjeen mukaan aina oikein-neuleeen jälkeen vaihdoin sukkapuikkoihin. En tykkää saumoista ja näin taas vältin yhden.

Ennen koneeseen menoa tossut näytti tältä. Ai niin, väriä vaihdoin vasta ensimmäisten kavennusten jälkeen. Ennen koneeseen menoa ajattelin, että pinkistä osuudesta taisi tulla liian pieni.


Kun kone oli tehnyt tehtävänsä, niin sieltä paljastui tutuksi tulleet myttyset. Venytystä, venytystä ja lopulta tossut saatiin oikean kokoiseksi.


Nyt valmiissa tossuissa tuo pinkki näyttää hyvälle ja sitä on juuri oikea määrä. Ei liikaa, ei liian vähän. Ajattelin myös ensin laittaa noihin reunoihin jotkut pinkit koristeompelukset, mutta empä taida laittaa. Näistä tuli ihanat!

Ja nyt tiedän, mihin sen kamalan sinisen Huopasen käytän. Teen siitä joskus äidille samanlaiset tossut. Hän kun taas pitää sinisestä.