Vai, mikä näiden oikea nimi onkaan? Ei ainakaan rannekkeet, eikös ne ole sellaiset aika paljon lyhyemmät?! Valmiit kuitenkin.

Yritin etsiä näihin ohjetta, mutta en löytänyt mitään kunnollista. Sauma käskettiin aika moneen tekemään, mutta en minä näihin saumoja halunnut. Tein sitten ilman ohjetta, joka oli suuri urotyö minulle. Tosin ei näihin mitään ohjetta tarvitsekaan.

Neuloin Nallesta 2,5puikoilla.
Ensin loin 40 silmukkaa, kymmenen jokaiselle puikoille. Kaksi oikein, kaksi nurin joustinneuletta pistelin menemään 20senttiä ja sitten tein peukalon reiät. Eli ykköspuikolta päättelin alusta kahdeksan silmukkaa. Sitten neuloin kierroksen loppuun normaalisti. Seuraavalla kierroksella taas loin ykköspuikolle ne kahdeksan silmukkaa takaisin. Hyvä ohje silmukoiden luomiseen on täällä. Jatkoin 2oikein, 2nurin neuletta vielä viisi senttiä ja päättelin kaikki silmukat. Peukalon aukkoihin vielä viimeiseksi virkkasin kierroksen ketjusilmukoita, niin tulivat kestävämmät. Tai luulen, että ne olivat ketjusilmukoita, mikään virkkaajahan minä en ole.

Joustinneuleen takia en tehnyt mitään lisäyksiä tai kavennuksia. Halusin näistä myöskin aika tiukat (jos nyt voi tiukaksi sanoa.. ehkä mielluummiin einiinlöysät). Tarkoitus on käyttää näitä sisätiloissa käsiä lämmittämään. Olen sellainen vilukissa, että näitä kyllä tarvitaan. Koneellakin sata kertaa kivempi olla.

Ja mustat näistä tuli siksi, että käyvät sitten monien eri vaatteiden kanssa. Toisaalta näitä oli tosi kiva neuloa ja olivat myös kauhean nopeat neuloa. Eli voisin tehdä, ja varmasti teenkin, eriväreissä vielä näitä.