Minulle on kunnon neulojien tapaan alkanut kerääntyä noita lankoja. Olen tähän asti säilyttänyt niitä kannellisessa rottinkikorissa. Ihan kiva muuten, mutta kori on liian pieni ja langat jää kiinni koriin. Ensin ajattelin ommella koriin vuoren (jonka kyllä ompelenkin). Mutta tänään näin maailman suloisimman korin kaupassa ja pakkohan se oli ottaa mukaan.

Ja otin kaupasta vähän muutakin mukaan. Nimittäin pari kerää seitsemää veljestä. Ja kahdet pyöröpuikot. Pidemmät ja lyhyemmät. Kävi nimittäin niin, että löysin eilen itselleni uuden talvitakin ja nyt mikään pipo ei käy sen kanssa. Uutta pipoa tulemaan! Takana näkyy tuollainen vihreä kangas, joka on oikeasti pöytäliina. Ostin sen eilen kirpparilta ja jossain vaiheessa se saa uuden elämän.

Laitoin kaikki lankani tuohon koriin. Ihan hyvä, että ostin kaikista isoimman. Siellä he nyt odottelevat uudessa kodissansa, että saisin niistä aikaan jotakin. Tällä hetkellä työn alla on sukat, joista toinen on jo valmis ja toisesta varsi puolessa välissä. Niistä tulee kyllä uudet lempparit, kunhan valmistuvat. Työt vaan haittaa harrastuksia.