Kävin tutustumassa tämän kylän ainoaan käsityökauppaan. Ihanaa! Vähän kallistahan siellä oli, mutta nyt minulla on ainakin vaihtoehto Robinhoodille. Juu, ja en lopeta sielläkään käymistä. Kuulin myös mieheni äidiltä, että tässä lähellä olisi eräs toineninkin kauppa, jossa hinnat ovat paljon alhaisemmat. Pitänee joskus työmatkalla käydä katsomassa. Jos en lankaa nyt ihan hirveästi tarvitsekaan, niin yhdet puikot ovat puutelistalla.

Tämän päivän ostokset ovat tässä.

Lämpimiä neuleita koko perheelle-kirjan löysin kirpputorin eteisestä, minne on jätetty tavaroita, jotka eivät ole menneet kaupaksi ja joita saa ottaa. Eli tämä ihastuttava kirja ei maksanut mitään. Nuo Regiat oliva alennuksessa ja lähtivät mukaani. Joku saa sukat niistä, luulen. Seitsemän veljestä Raita-langat kävin ostamassa Robinhoodista. Sieltäkin on jo melkein kaikki uutuuslangat loppu. Esim. Nallen papukaijaa ei ole moneen viikkoon näkynyt. Sainpahan edes nämä ihanan värikkäät langat. Näitäkin keriä oli jäljellä enää pari. Ja sitten vielä käsityökaupasta KnitPron puikot kokoa 5. Heti kun saan työn alla olevat sukat valmiiksi, niin näille pääsee baktus.

Te, jotka olette tehneet baktuksia, niin kannattaisiko lisäykset tehdä joka neljännellä vai kuudellenna kierroksella, kun teen kuitenkin aika paksusta langasta? Tuosta Kide-langasta ajattelin huivin tehdä. Apua kaivataan!