Sain valmiiksi Marjapuuro-lapaset. Näihin käytin niitä lankoja, joita pipoani varten ostin ja joista osa jäi sitten käyttämättä. Ohjeessa taas sanottiin, että lankaa kuluu 100g molempia värejä ja minä menin tyhmänä ostamaan tuota luonnonvalkoista kerän lisää. Noh, teen siitä sitten jotain muuta. Vähän on jo mielessä, mitä.

Tässä he nyt ovat. Ensimmäiset kirjoneulelapaseni. Tein 7veljeksestä, Novitan ohjeella. Ja puikkoina minulla oli näissäkin ne iki-ihanat bambut kokoa 3. Peukalon tein ohjeesta poiketen niin, että neuloin erivärisellä langalla ne silmukat ja siirsin takaisin oikealle puikolle ja neuloin uudelleen. Oli helpompi minusta tehdä noin, eikä niin, miten ohjeessa käskettiin. Ja kärkikavennukset tein niin, että kun silmukoita oli joka puikolla kahdeksan niin kavensin joka kierroksella. Ohjeessa peukku oli myös tehty kirjoneuleena, mutta minä tein tavallisen. Kiva näinkin.

Kirjoneule oli tosi helppo tehdä. En ole ikinä kirjoneuletta tehnyt ja nyt kokeilin. Jatkossa voinkin kokeilla sitten jotain vähän haastavampia malleja. Vähän hitaammat nämä oli neuloa, kuin tavalliset, mutta kun tekniikan oppi, niin nopeaan tuli. Samoin aion kokeilla peukalokiilan tekoa, sillä tuo jälkeenpäin tehty peukalo on vähän tönkkö. Ja minulle väkisin tulee yksi reikä peukalon alkuun, vaikka kuinka koitan poimia silmukoita väleistä ja neuloa kiertäen.

Ja Marjapuurot nämä on värinsä takia. Marjapuuroa maidolla.