Kävin hakemssa Robinhoodin tarjouksesta kaksi kerää Novitan 7veljestä papukaijoja ja kaksi kerää Novitan Woolia. Tuosta Woolista en ole ikinä tehnyt mitään. Ihanan pehmeää. Ja tuota papukaijaa olen katsellut vähän pidempään jo, mutta sehän loppui täältä meidän kylän kaupasta. Nyt sentään sain sitä.

Ja jokunen päivä sitten kävin naapurikaupungin lankakaupassa. Siellähän ihan hullaannuin ja olisin ostanut kaiken. Onneksi joku järjen ääni vielä on. Itselleni mukaan lähti kerä tuota Kidettä. Sitten Regian Hand-dye-effect- lankaa kerällinen. Maijaa kolme kerää, Dropsin Alpacaa pari kerää, SandnesGarnin Sisua kaksi kerää ja babybamboota kerällinen. Ja tietenkin nuo iki-ihanat Bambupuikot kokoa 3.

Kidettä ostin siksi, kun baktuksesta jäi vajaa kerä, niin saa vielä tehtyäkin jotain. Regiasta tulee sukat. Samoin Maijasta. Alpacoista ajattelin tehdä kevätlapaset istelleni ja Sisuista sitten raitasukat. Voi niistä tulla lapasetkin. Ja babybamboosta ajattelin tehdä huivin. Sitä varmaan pitää ostaa vielä toinen kerä. Voi olla, ettei kaikista sitä tule mitä ajattelin. Nyt jo vähän houkuttaisi Alpacoista tehdä huivia...

Ettei lanka loppuisi kesken...