Minua viehättää ajatus siitä, että antaisin neuleilleni aina nimen. Monissa blogeissa neulojat näin tekevät ja ajattelin kokeilla itsekin. Nyt neuloin Sininen uni-sukat.

Nämä unisukat tein Ullan ohjeella kärjestä aloittaen. Halusin kokeilla tuota tyyliä ja toisekseen halusin käyttää näihin sukkiin kaiken langan, mitä oli. Neuloin Sublime baby cashmere merino silk dk-langasta, joka oli minulle ihan uusi tuttavuus. Rakastuin tuohon lankaan ihan samantien. Se on ihanan pehmeää ja todella helppo neuloa. Kokeilin myös bambupuikkoja numeroa kolme ja rakastuin myös niihin. Täällä ei neulota enää ikinä alumiinisilla harmailla puikoilla! Lankaa sukkiin meni tasan 100g.

Onko joku muu neulonut tuolla ohjeella? Minua mietityttää, miksi minulle tuli kärjeen kummassakin sukassa yksi kierros nurjaa? Poiminko ne viisi aloitussilmukkaa jotenkin väärin? Ja, miten kärjestä aloitettuihin sukkiin saa tehtyä vahvistetun kantapään?

Aion kyllä jatkossakin tehdä sukkia kärjestä aloittaen. Ei tule jämälangan jämälankaa ja nämä olivat tosi kivat neuloa. Nyt vaan vähän arveluttaa, miten nämä soveltuvat nukkumiseen, sillä neuloin toista sukkaa hammaslääkärin ja terveyskeskuksen odotushuoneessa.

Ja siitä hauskat nämä sukat vielä on, etten pidä sinisestä yhtään, saati sitten tällaisesta vauvansinisestä. Silti nuo langat huusivat päästä unisukiksi itselleni.