Löysin mainion piikkareiden ohjeen Askartelua&Elämänmakuja-blogista. Ajattelin kokeilla noita mainioita tossuja. Ja hauskathan niistä tuli!

Lankana minulla oli Puroa ja väri kaarna. Tosin kumpaankin tein muutaman rivin loppuun luumupuun värisellä langalla, sillä tuo yksi kerä kaarnaa ei ihan riittänyt. Ja sitä ei kaupasta enää lisää saa. Langan valinta oli näihin tosi helppo, juuri sen takia, kun tuota kaarnaa oli korin pohjalle yksi jäänyt kuljeksimaan. Luumupuun ansiosta näihin piikkareihin tuli hauskat liilat kärjet.

Ohjehan oli tosi helppo. Ainaoikein neuletta vaan. Tein KnitPron puikoilla kokoa5. Lankojen päät käytin sitten piikkareiden kiinnineulomiseen.

Minkäänmoisia näihin sopivia nappeja en varastoistani löytänyt. Joten, muistatteko nämä lapaset? Ne olivat jääneet kaapin pohjalle ja pääsivät uusiokäyttöön.

Eikös tullutkin hienot "napit"?

Lankaa näihin kului n.60grammaa ja on sopivat jalkaan, jonka koko on noin 40. Nämä lähtevät miehen äidille syntymäpäivälahjaksi. Voi sitten kesäöisin sipsutella mökillä piikkarit jalassaan.