Kisakatsomossa on tullut neulottua. Jotain helppoa, yksinkertaista ja sellaista, mitä voi tehdä rivi kerrallaan. Kuume taas nousi ja laski, nyt on ihan hyvä. Menenkin taas töihin käymään.

Eli, pipo. Tein tämän miehelleni käyttöön ja yhdessä muutama hetki koneelta etsittiin sopivaa mallia. Lankana oli sitä, mitä kotona sattui olemaan. Eli 7veljeksen petroolia ja luonnonvalkoista. Muut kotona olleet värit eivät käyneet.

Äidin puikkokasasta kaivoin pyöröt, jotka sattuivatkin olemaan kokoa 4. (Kiitos sny:ltäni saaman puikkomittarin, koko selvisi. ) Vähän epäilytti niillä lähteä neulomaan, kun viimeksi samaa lankaa neuloin puikoilla kokoa 3. Ehkä sen ansiosta tästä tulikin ihanan pehmeä. Kyllä muuten on hyvät pyöröt nuo, millä neuloin. Ihan erilaiset, kuin nyt nuo uudet ostamani. Neule kulki hyvin ja kertaakaan ei tarvinnut "nykiä" silmukoita puikolle siitä kaapelilta. Tykkään.

Valmista ohjetta ei tähän pipoon ole. Neule on tunturineuletta ja siihen ohje löytyy Ullasta. Sadalla silmukalla aloitin ja tein kolmannen valkoisen raidan loppuun asti niillä. Eli 14senttiä. Sitten aloitin kaventamisen ja kavensin joka kierroksella. Silmukkamääriä en muista. Kavennuskierroksia tuli kuitenkin 11 ja 12. kavennuskierroksella lopetin työn. Tunturineuleen ansiosta tästä tuli tosi joustava. Ehkä olisi sentin, pari, pidempi pitänyt tehdä piposta. Istuisi vielä paremmin päähän.

Langankulutuksesta ei taaskaan mitään tietoa. Kerran yritin jo ostaa vaakaa, mutten löytänyt sitä kaupasta.