Kävin muutaman päivän matkalla. Ensin tieni vei Korian kautta, jossa poikkesin Novitan tehtaanmyymälässä.Sehän on siinä Korian ABC:llä. Täytyy sanoa, ettei sinne kannata mennä hintojen takia. Saman hintaista, kuin kaikkialla marketeissakin. Lankavalikoima on sitten se, miksi sinne kannattaa poiketa. Valikoimat olivat valtavat. Olin ihan ihmeissäni, kun näin ne kaikki ihanat värit. Pussilangoille siellä oli kyllä kaksi suurta laaria, mutta niissä vaan ei ollut mitään. Toisen pohjalla oli oli luonnonvalkoista nallea ja bambulankoja. Nallet ostin pois. Ja ne olivat halpoja. Kolme kerää maksoi yhteensä kuutisen euroa.

Sitten kävin myös Tallinnassa. Tarkoitus oli käydä hakemassa sitä liukuvärjättyä villaa. Ostinkin sitä yhden vyyhdin. Lisäksi ostin jotakin lankaa, joka varmasti huopuu hyvin koneessa. Ei ollut yhtä paksua kuin hahtuva, mutta tuskin kestää käytössä ilman huopumista. Nyt katsoin taas valmiiksi pari lankakauppaa, jossa pyrin käymään, kun ensi kerralla Viroon menen. Yleensä käyn aina päiväristeilyllä ja sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät lankakaupoissa halua kovin kauan olla.

Kaikki ostokset tuossa.

Ostin nuo Novitan bambupuikot ihan kokeilumielessä. Onkohan ne hyvät, saa nähdä. Langat on kyllä ihanan värisiä. Suunnitelmia niille ei vielä ole.

Ja on täällä kohta taas jotain valmistakin. En ole vaan nyt oikein kerennyt neuloa.