Päätin, että aloitan tällaisen uuden kategorian, missä joka kuun lopussa vähän katson, paljonko kului lankaa ja paljonko sitä kotiin kannoin. Tavoiteenahan minulla on ollut päästä lankojeni kanssa neljään kiloon. Se on kyllä niin vaikeaa, kun noita kauniita lankoja on niin paljon. Välitavoitteena on nyt päästä viiteen kiloon ja pysytellä siinä.

Tässä kuussa tuli neulottua aika paljon. Lankaa kului 825grammaa. Jos en olisi ostanut yhtään lankaa, niin menisi ihan hyvin. Lankaa kuitenkin hankin lisää 600grammaa. Osa tarpeeseen, mutta suurin osa muuten vaan. Kuitenkin hyvää on, että lankavarasto jäi tässä kuussa miinukselle 225grammaa. Ei paljon, mutta hyvä alku.

Ensi kuussa en varmaan kerkeä neulomaan lähellekkään noin paljon. Sairasloma toivottavasti loppuu ja sitten meillä alkaa remontti ja muutto. Kuitenkin lankaa olen tilannut viime viikolla ja ne sitten saapuvat ensi viikolla. Dropsin alen takia tilasin ja samalla sitten vähän muita lankoja, jotka sattuivat olemaan alennuksessa. Mutta niistä sitten lisää, kun langat saapuvat.

Hyvää vappua kaikille!