Kävin ostamassa Salaisen neuleystävän pakettiin yhden kerän lankaa. Ja, noh, samalla itselleni muutaman kerän lisää lankaa. Ei varmaankaan taas olisi tarvinnut, mutta niin kauniita lankoja oli hyllyt täynnä..

Maijaa kolme kerää. Näistä tulee varmaan sukkia ja lapasia. Yhdet kumpaakin. Sitten huomasin siellä Kauhavan kangas-aitan Pandalankaa. Sitä minulla on kaksi kerää kotona jo ennestään, mutta ne eivät sovi keskenään yhtään yhteen. Nyt nämä uudet värit sopii keskenään yhteen ja myös niiden toisten kerien kanssa. Itseasiassa en tiennyt, että tuota lankaa saa täältä, kun kylämme lankakauppaa ei ole mainittu Kauhavan kangas-aitan jälleenmyyjissä. Ja sitten ihan kassan vierestä otin Regiat mukaan. Sattuivat kaverit olemaan tarjouksessa.

Sikäli oli hauska käydä lankakaupassa, kun en pysty kumartelemaan vieläkään. Jäi ne kaikki alekorit tutkimatta sieltä lattian rajasta. Ei harmita, säästyi ehkä muutama kymppi. Oikeastaan olen aika tyytyväinen siihen, että sain vähän tyydytettyä langanostohimoani, mutten kuitenkaan menettänyt ihan hirveästi rahaa. Olen ollut tämän viikon sairaslomalla ja voitteko uskoa, miten paljon olen viettänyt aikaa erilaisissa nettikaupoissa? Tekisi mieli tilata sitä ja tätä lankaa. Onneksi kuitenkaan en ole tilannut vielä mitään. Toivottavasti saan pidettyä itseni kurissa jatkossakin.