Näin jossain päin internettiä kauniita huovutettuja kännykkäpusseja. Siitä innostuneena ajattelin itsekin tehdä sellaisen. Ja ajattelin jo samantien, että teen useamman, pikkulahjoiksi vaikka.

Ohjetta minulla ei tietenkään ollut. Prototyypin tein niin, että loin 10silmukkaa ja neuloin kuusi kerrosta. Sitten poimin neulotusta kappaleesta joka sivulta silmukat ja neuloin pitkää pussia. Päättelin kolmen puikon silmukat, kun pussukka oli n.15senttiä pitkä. Ja yhdellä puikolla jatkoin vielä läpän neulomista.

Koneeseen neljäänkymppiin ja tässä tulos.

Ei ihan sitä mitä hain. Alaosa pussista oli puhelimelle sopiva, mutta yläosa sitten oli ihan liian suuri. Samoin läppäosa oli koneessa mennyt vinoon, eikä sitä mikään enää suoristanut.  Ja se on nyt myös liian pitkä ja liian kapea.

Ensi kerralla teen niin, että neulon pitkän kaitaleen kahdella puikolla, jonka sitten neulon pussukaksi. Tai neulon sen suljettuna neuleena, mutta ilman mitään erillisiä sivuosia. Samoin läpästä teen leveämmän ja lyhyemmän. Nyt tämä kännykkäpussiprojekti saa kuitenkin jäädä hetkeksi mietintämyssyyn.