Saanko esitellä, suoraan puikoilta tulleet mustat sukat.

Joo, joo.. on ne langatkin vielä päättelemättä. Halusin kuitenkin tyrkätä nämä nyt tänne, sillä pariin seuraavaan päivään en blogiani kerkeä päivittelemään, vaikka jotakin valmistakin saisin aikaan.

Tein Nallesta ja neuloin KnitPron puikoilla 2,5. Puikot olivat ihan uusi tuttavuus ja kokeilumielessä niillä neuloin. Kun alkuun pääsin ja puikkoihin totuin, niin rakastuin niihin. Tosin nuo puikot kyllä vääntyivät kaikki. Ei pahasti, mutta kuitenkin. Pidän niistä sen takia, että saan paremmin tasaista ja kun puikot ei luista samalla tavalla, kuin alumiiniset, niin silmukat ei putoile yhtä helposti. Näitä kyllä aion ostaa lisääkin joskus. Kannattaa kokeilla!

Ohje on suoraan Novitan sivuilta nimellä valkoiset pitkät sukat. Muuten tein ihan ohjeen mukaan, mutta varren joustinneulejutun aloitin vähän aiemmin, mitä ohjeessa oli. Varresta tein kuitenkin yhtä pitkän, mitä ohjeessa. Kiilakavennukset tein taas jokaisella kierroksella, kunnes silmukoita oli haluttu määrä. Ja pari kertaa kavensin tuossa jalkaosaa neulottaessa, ettei vaan tule liian leveät. Kärkikavennuksen tein melkein kun ohjeessa, mutta lopussa kavensin joka kierroksella.

Näistä tuli mun uudet suosikit. Malli oli helppo ja sitä oli kiva neuloa. Ja sukista tuli vähän erilaiset, kuin ihan perussukat. Mieskin näitä ihasteli ja mietti, voiko villasukka olla musta. Hänellä kun on vain harmaita sinisillä raidoilla. Ja mustathan näistä tuli siksi, että voin käyttää näitä vaikka hameen kanssa tai ihan missä vaan. Sopii taas kaiken kanssa yhteen. Kyllähän minullakin noita mummon tekemiä punaisia villasukkia löytyy yhdet jos toiset!