Pitkään ja hartaasti neulotut sukat valmistuivat vihdoin eilen illalla. En voinut mennä nukkumaan, ennenkuin ne tulivat valmiiksi.

Neuloin Sandnesgarnin Sisusta väreinä ruskea ja vaalean vihreä. Puikkoina käytin bambuja, kokoa 2,5. Tykkään kyllä noista bambuista yhä edelleen valtavasti. Jopa enemmän, kuin KnitPron puikoista. Ainakin noista ohuemmista, sillä ainakaan vielä nuo minun ohuet bambuni ei ole taipunut samalla tavalla, kuin KnitProt.

Nämäkin aloitin kärjestä, sillä halusin käyttää kaiken langan. Melkein koko ruskea kerä menikin, vihreää vähän jäi yli. Ohjeena käytin Ullan ohjetta. Vähän sitä matkalla muokkailin, kun lanka oli aika paljon ohuempaa, mitä ohjeessa. Näissä sukissa puikolla oli 13silmukkaa.

Ja arvatkaa mitä! Sain vihdoin digitaalisen keittiövaa'an joten langan kulutusta on nyt helppo seurata. Näihin sukkiin meni yhteensä 70g lankaa.

Nämä sukat oli ensin tarkoitus tehdä itselleni. Olen kaivannut vähän tuollaisia ohuita sukkia. Huomasin kuitenkin, että näistä tuli vähän liian leveät ja niinpä tein näistä eräälle ystävälleni sopivat, jolla on kohta syntymäpäivät. Teen itselleni sitten toisenlaiset, lankoja kyllä riittää.