Opettelin eilen tekemään tiimalasikantapäätä. Kantapää onnistui pienten tulkintavaikeuksien jälkeen ihan hyvin, mutta miksen tajunnut, ettei siitä tule niin pitkää, kuin tavallisesta? Tein sen kärjestä aloitettaviin sukkiin. Ja aloitin tietenkin tekemään samasta kohtaa, kuin sen tavallisemman kantapään. Niinpä. Tietenkin sukasta tuli muutaman sentin liian pieni ja pääsin taas purkuhommiin. Muuten kyllä se oli helppo neuloa ja varmasti ajaa asiansa ainakin unisukissa. Tänään pitää tehdä se uudelleen vähän myöhemmin.

Ja sitten tuli ne langatkin, jotka tilasin. Nyt mennään kovaa ja korkealta tavoitteiden yli. Uutta lankaa tuli nimittäin 1550grammaa. Aika paljon, etten sanoisi. Mutta, katsokaa näitä ihanuuksia.

Kaikki muut, paitsi Maijat ja Janne oli tarjouksessa. En voinut vastustaa. Ja kaikki on niin ihanan herkullisia värejä. Osalle on suunnitelmia, osalle ei. Vivaldeista tulee huivi, alpacoista myös. Ja tuota limeä alpacaa minulla on jo ennestään kaksi kerää. Nyt niistäkin saa huivin aikaiseksi. Deligh-langasta tarkoitus on tulla kevät/kesäpipo. Ja noista mustista merinoista jonkinlaiset käsineet. Varmaankin lapaset.

Tämän kuun tämä blogi varmaan viettää vähän hiljaisempaa eloa. Meillä alkoi eilen remontti ja muutto ja minunkin pitää osallistua siihen mahdollisuuksien mukaan. Joten en kerkeä neulomaan niin paljon. Sairasloma kyllä jatkuu edelleen taas viikolla.