Muistatteko sen kamalan sinisen Huopasen, jonka vahingossa tilasin? Tai en vahingossa, vaan luulin sen olevan vähän toisen sävyistä. Ajattelin ensin unohtaa sen lankakorin pohjalle. Se kuitenkin kävi huutelemaan minulle ja pääsi puikoille toissailtana. Kärsin edelleen hampaiden leikkauksen jälkioireita ja mitään kovin vaikeaa en voi neuloa. Keskittymiskyky ei riitä. Ei myöskään hermot.

Ullan ohjeella tein huopatossut. Tein vaan vähän isommat, kun nämä on tarkoitettu äidille, jonka jalka jotankin 40 ja ehkä vähän ylikin. Ennen huovutusta näiden pituus oli suunnilleen 45senttiä.

Aamulla tyrkkäsin pesukoneeseen. Ajattelin taas, että laitampa mahdollisimman pienelle linkouksen ja mukaan vain yhden pyyhkeen. Tuo meidän kone kun on tykännyt huovuttaa vähän liikaakin. Noh, nämä ei sitten huopunutkaan ihan niin paljon. Olivat tarpeeksi isot melkein ilman venyttämättä. Harmi vaan, että olivat myös leveydeltään isot.

Noh, koneeseen olisin voinut laittaa uudelleen, kun ajattelin, että sitten niistä tulee ainakin liian pienet. No, sakset ja neula käteen ja lopputulos näyttää tältä.

Älkää katsoko noita nauhoituksia kovin tarkkaan. Näihin pitää vielä vaihtaa vähän leveämpi nauha, mutta kotona ei ollut. Täytyy sanoa, että tällä kertaa, kun tein jotain, mitä en aikonut, niin lopputulos on hyvä. Oikein hyvä. Pidän näistä tosi paljon. Tuli oikeastaan alkuperäistä paremmat. Ihanat huopatennarit!

Tein siis Huopasesta, puikoilla kokoa 8. Käytin suoria puikkoja, pyöröjä ja lopussa vielä sukkapuikkojakin. Lankaa meni 165grammaa. Ja olen näihin tosi tyytyväinen (kunhan saan leveämmän nauhan)!